Hirdetés

Fontos szerepe lehet Nick Furynak a Marvel Kapitányban

|

A S.H.I.E.L.D. egykori vezetője végre visszatérhet a Marvel Filmes Univerzumba.

Hirdetés

Samuel L. Jackson már elhintette a morzsákat, amik arra utaltak, hogy a színész ismét Nick Fury bőrébe bújik a Marvel Kapitány kedvéért, viszont azt nem tudtuk, hogy egész pontosan mekkora szerep jut neki a filmben. Most egy friss hír szerint Jackson nem csupán egy olyan nyúlfarknyi ideig lesz jelen, mint legutóbb a Bosszúállók: Ultron korába, hanem fontos mellekszerep várhat rá.

Hirdetés

A hír az Omega Underground weboldald társalapítójától, Christopher M.-től származik, aki szerint Samuel L. Jackson jelentős mellekszerepet kap a Marvel Kapitány filmben. A Twitter posztban, amiben mindezt közzétette azt is leírta, hogy a forgatás várhatóan 2018. január 8-án veszi kezdetét Atlantában.

A stúdió és a színész természetesen még nem nyilatkoztak a témában, ráadásul a forgatás is relatíve távol van még, így könnyen megváltozhat a szkript az elkövetkező hónapokban, ami akár Jackson szerepének csökkentését is eredményezheti.

Minden esetre az eredettörténetben nagyon is lenne helye Furynak, aki alatt a képregényekben Carol Denvers (azaz Marvel Kapitány) is szolgált a S.H.I.E.L.D. ügynökeként. Kevin Feige elmondása szerint a film célja sokkal inkább Denvers bemutatása és megismertetése a nézőkkel, mintsem a karakter képességeinek megvillantása.

A Marvel Kapitány 2019. március 8-án érkezik a mozikba Brie Larson főszereplésével és Anna Boden valamint Ryan Fleck rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.