Hirdetés

Nick Fury saját filmet kap a Marvel-től?

|

Nick Fury már olyan Marvel filmekben is feltűnt korábban, mint a Vasember első és második része, a Thor vagy az Amerika kapitány, de a pletykák szerint saját filmben is bemutatkozhat.

Hirdetés

Persze A bosszúállókat leszámítva, hiszen ott is igen csak nagy szerepe lesz a karakternek: ő "gyúrja" össze a szuperhősöket egy csapattá. Minden eddigi vásznon való feltűnésében Samuel L. Jackson szolgáltatta a karakter megjelenését meggyőző módon, így nem meglepő módon a pletykált Nick Fury filmben is ő lehet a főszereplő. A szóbeszéd mellett az IMDb listájában is feltűnt a projekt Nick Fury munkacímen, ahol 2014-es dátum szerepel, Samuel L. Jackson és még két színész neve. Clark Gregg jelenléte egyértelmű, ő is úgy összeolvadt a S.H.I.E.L.D. nevű szervezettel, mint Fury. A másik azonban annál érdekesebb, ő az Amerika kapitány bajtársaként megismert Neal McDonough, aki Dum Dum Dugan-t alakította. A már emlegetett forrásban egyébként forgatókönyvírót is jelöltek a film mellé, ő pedig nem más, mint az Ítéletnap, a Castle és Az elnök különgépe írója, Andrew W. Marlowe. Hogy a pletykáknak mennyit lehet elhinni, azt mindenki tudja, de az is biztos, hogy a Marvel 2014-ben két filmet szándékozik kiadni, és Nick Fury is jó eséllyel indul az egyik lehetőségért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.