Hirdetés

A Nickelodeon sztárja lehet a Transformers 5 női főszereplője

|

Hirdetés

Adósotok vagyunk még egy korábbi, Transformers 5-tel kapcsolatos hírrel, ugyanis a TheWrap kiderítette, hogy a Nickelodeon egyik színésznője, Isabela Moner (Growing Up Fisher, 100 Things to Do Before High School) is kiveheti a részét a gigászi robotok összecsapásaiból, ugyanis őt szeretnék leszerződtetni a női főszerepre, ezáltal Mark Wahlberg mellett emelhetné (?) a film ázsióját. Ha Isabelával megköttetik a paktum, akkor a Transformers 5 történetében egy Izabella nevű lányt alakíthat, aki korán árva lett, nevelőszülőkhöz került és az egyetlen barátja egy kisebb Transformer volt, mielőtt találkozott Cade Yeagerrel (Wahlberg). A film forgatása nyáron kezdődhet Detroitban (több helyszínen is megfordulnak majd a világon) Art Marcum, Matt Holloway és Ken Nolan forgatókönyve alapján, ismételten Michael Bay dirigálásában.

isabela-moner-jovan-s-birthday-bashin-cancer-charity-event-in-los-angeles_1
Ha minden a terv szerint halad, akkor a Transformers 5 2017. június 23-én debütálhat világszerte, majd egy évvel később jön az Űrdongó spin-off, míg 2019-ben már a Transformers 6-ot köszönthetik a rajongók.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.