Hirdetés

Nicolas Cage elárulta, hogy miért nem vállalta Aragorn és Neo szerepét

|

Hirdetés

Nicolas Cage, a színész, akiről azt gondoljuk egyetlen szerepet sem mondott le karrierje során, a Newsweek-el való beszélgetése közben elárulta, hogy már utasított vissza egészen jövedelmező, napjainkban kultikusnak számító szerepeket is. A színész elmondása szerint ő volt az egyik kiszemelt Aragorn szerepére és a Wachowski testvérek is szerették volna ha ő kelti életre Neo karakterét. Cage más elfoglaltságok miatt döntött úgy, hogy nem csinálja meg egyik filmet sem:

Akkoriban más dolgok töltötték ki az időmet, ezért képtelen voltam 3 évnyi időre elutazni otthonról. Ezek a filmek egész biztosan jövedelmezőek lettek volna számomra, ha a körülmények engedték volna, hogy megcsináljam őket.
[caption id="attachment_68294" align="aligncenter" width="1024"]
Talán még jól is elsülhetett volna...
Talán még jól is elsülhetett volna...[/caption] Cage, ezen események ellenére sem érzi rosszul magát, sőt kifejezetten örül, hogy rajongóként élvezheti ezeket a nagyszerű filmeket:
Az a jó ezekben a filmekben, hogy kívülállóként láthatom őket. Nem szeretem megnézni a saját filmjeimet. Ezeket pedig élvezettel nézhetem - legfőképp a Gyűrűk Urát.
Az 51 éves színész egészen színes filmográfiával rendelkezik, hiszen széles skálájú szerepeket vállalt az elmúlt időkben. Legközelebb Oliver Stone, Edward Snowden életét feldolgozó, Snowden című filmjében láthatjuk majd Joseph Gordon-Levitt oldalán. Ti eltudnátok képzelni Viggo Mortensen és Keanu Reeves helyett?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.