Hirdetés

Nicolas Cage végre benne lehet minden kedvenc filmedben

|

Tudjuk mennyien vártak arra, hogy Nicolas Cage szerepelhessen az összes filmben, amit megnéznek. Jó hírünk van! A technológia fejlődése végre lehetővé tette ezt.

Hirdetés

Egy tökéletes világban nem kell rettegnünk attól, hogy kellően kifejező alakítást kapunk-e a színészektől. Egy tökéletes világban minden filmben a kedvencünk játszik a legjobb formájában. És az a kedvenc nem más, mint Nicolas Cage. Ez már nem a jövő, hanem a valóság. Cage arcvonásait végre bárkire ráhúzhatjuk, akire szeretnénk.

Hirdetés

Az emberek pedig látván, hogy ez a technológia jó, serényen használatba is vették. Ugye ti is gondoltatok már arra, hogy mennyivel jobb választás lett volna Nicolas Cage Lois Lane szerepére az Acélemberben? Ez végre valóság! Milyen fokokra emelhette volna a Termintár 2-őt, ha a T-1000-est Cage kelti életre? Most ez is kiderül! És mit szólnátok egy olyan világhoz, ahol mindenki úgy néz ki, mint ő? Tudjuk. Maga a tökély lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.