Hirdetés

Clive Barker Nightbreedje sorozatként támad fel

|

A Syfy csatornáján láthatjuk majd Az éjszaka szülöttei adaptációját.

Hirdetés

Az 1990-es egész estés, Az éjszaka szülöttei című film után sorozat formájában tér vissza a legendás író horrorja.

Hirdetés

Az éjszaka szülöttei Clive Barker novelláskötete, a Cabal alapján készült el a 90-es években, ez pedig most sem lesz másként. A forgatókönyvet az a Josh Stolberg szerzi, akinek a 2017-es Fűrész: Újra a játékbant vagy épp a Piranha 3D-t "köszönhetjük", a sorozatot magát pedig a Syfy csatornája vette meg végül. Stolberg egyébként egy másik Barker-művet is adaptált már korábban, az 1987-es Weaveworldöt.

A sorozatot a Morgan Creek Entertainment és a Universal Cable Productions hozza majd el a nézőknek, és maga Barker is ejtett pár szót az együttműködésről:

Ez a történet nagyon közel áll a szívemhez és hatalmas izgalommal tölt el, hogy a SyFy és Universal is csatlakozott a kalandhoz. Alig várom, hogy a történet képernyőn is kibontakozhasson.

Barker közreműködésével korábban még képregénysorozat is készült a mitikus helyszínű és egy szadista sorozatgyilkost felvonultató horrorból.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.