Hirdetés

Kemény akciófilmet ígér a Nightwing rendezője

|

Sok-sok brutális akcióval és szívvel teli produkciót ígér a DC Bővített Univerzum egyik közelgő darabjának direktora.

Hirdetés

Dick Grayson közkedvelt karaktere végre maga is megkaphatja a megérdemelt rivaldafényt a Warner Bros.-nál tervezett önálló mozifilmjében, amit a Lego Batman - A film rendezője, Chris McKay fog tető alá vinni. A direktor egy Collidernek adott friss interjújában a hős iránti szeretetét és a projekttel kapcsolatos elképzeléseit taglalta.

Hirdetés

"Egy kib*szottul kemény akciófilm lesz, tele szívvel és érzelemmel. Őrületes, szórakoztató utazás. Bárkit is válogassanak be Nightwing szerepére, és bárkik játsszák a további mellékszerepeket, mind egy hatalmas élményben fognak részesülni.

Nem fogok sok vizuális effektet használni. Minden sz*r valódi lesz. Valódi kaszkadőr munkák a kamera előtt. A stáb és a közönség számára egyaránt zsigeri élmény lesz. Nem rakjuk tele CGI-jal, repüléssel és ehhez hasonlókkal, mint a legtöbb ilyen filmet. Minden, amit csinál, annak igazinak kell lennie. A szuperképessége abban rejlik, hogy átlagos emberként piszok jól harcol, amit határozottan éreztetni fogunk a képernyőn. Jó móka lesz!"

A Batman egyik bajtársát és egykori Robinját középpontba helyező mozifilm az aktuális információk szerint nem élvez prioritást a stúdiónál, de a jelek szerint nagyon is áll össze a színfalak mögött, így remélhetőleg nem túl sok idő kérdése, hogy belevágjanak az előkészületekbe és a szereplőválogatásba. Természetesen még premierdátuma sincs a Nightwingnak, de amint megtudunk valami ténylegeset, beszámolunk nektek azonnal.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.