Hirdetés

Nincs programod szombat estére? Itt egy ingyenes koncert

|

Leslie Mandoki és a Soulmates híres és elismert zenészek közreműködésével ad ingyenes online koncertet.

Hirdetés

Egy darabig még nem mehetünk koncertre, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne részünk koncertélményben akár az otthonunk négy fala között. A pandémia hatására ugyanis a zenészek új módszert kerestek arra, hogy miként maradhatnának továbbra is kapcsolatban rajongóikkal, ez pedig nem más, mint az ún. karanténkoncert. Persze már az is komoly szervezést igényel, hogy egy stúdióba gyűljenek össze a zenészek, de ez jelen körülmények között aligha oldható meg úgy, hogy az előadók a világ különböző pontjain élnek és alkotnak.

Hirdetés

Az április 17-én, azaz holnap 20:00 órától ingyenesen megtekinthető Hungarian Pictures / Magyar Képek rock-swit koncert Leslie Mandoki és a Soulmates legutóbbi, Living in the Gap + Hungarian Pictures című albumára, és ez egészül ki új szerzeményekkel. Mindezt pedig Bartok Béla dallamai ihlették.

Mandokiék amúgy a zenekar saját stúdiójából játszanak, és hozzájuk csatlakoznak zenésztársaik a világ minden pontjáról Berlintől Los Angelesig, Moszkvától Pekingig. Az emlékezetesnek ígérkező produkció olyan elismert előadókkal egészül ki, mint Ali Di Meola, Ian Anderson, Mike Stern, Richard Bona és Szakcsi Lakatos Béla.

Az ingyenes koncertet a TV2 Play oldalán tudjátok megnézni, miután regisztráltatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.