Hirdetés

Kilenc élet trailer - Kevin Spacey macskává változik (Frissítve)

|

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy a Nine Lives stábja mit szívott vagy a főszereplő Kevin Spacey és a rendezést végző Barry Sonnenfeld (Men in Black, Addams Family) számláján hány nullával végződő összeg landolt a szerződés aláírása után, de hogy vagy egyik, vagy másik, esetleg mindkettő állításunk igaz, az szinte teljesen biztos az első trailer alapján. Ez a családi vígjáték valami elképesztően borzalmasnak ígérkezik, még Kevin Spacey kellemes orgánuma ellenére is. A Nine Lives sztorija szerint Tom Brand egy milliárdos, aki sikeres cége, a FireBrand élén magáénak tudhatja az északi félteke legmagasabb felhőkarcolóját. De Tom munkamániás életmódja miatt eltávolódik a családjától, beleértve gyönyörű feleségét, Larát (Jennifer Garner) és imádnivaló kislányát, Rebeccát (Malina Weissman). A kislány 11. születésnapja közeledik és ahogy minden évben, úgy idén is egy cicát kér. Tom rühelli a macskákat, viszont nem vett ajándékot és az idő vészesen fogy, ezért elindul vásárolni egy szőrpamacsot. A GPS azonban egy misztikus kisállatboltba irányítja őt, ahol a hely különc tulaja, Felix Perkins (Christopher Walken) bemutatja őt egy fenséges kandúrnak, Mr. Fuzzypants-nek (Frank Underwood ennél a pontnál zokogott fel). A lánya bulijára tartva Tom szörnyű balesetet szenved és mikor magához tér, a macska testében találja magát. Később egy új perspektívából kezdi el látni a családját és a korábbi életét. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=UVmMHF1u3nk&feature=youtu.be Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=JpxJFPMlFXY A Nine Lives (várhatóan Kilenc élet) külföldön 2016. augusztus 5-én jelenik meg, pontos hazai dátum egyelőre nincs. Ti mit gondoltok a Spacicóról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.