Hirdetés

Noah - Káin és Ábel Noé bárkájában

|

Az első testvérpár is felbukkan majd Aronofsky új filmjében, a Noé bárkájában. Ádám és Éva gyermekeit a kevéssé ismert izlandi színészek, Jóhannes Haukur Jóhannesson és Arnar Dan fogják alakítani.

Hirdetés

Új hír a Noé bárkájával kapcsolatosan, hogy megjelenik majd benne Káin és Ábel, az első ember által szült testvérpár, valamint az első gyilkos és áldozata. A duó története jóval Noé (Russell Crowe) születése előtt játszódik, de a fiatalabb Noét (Dakota Goyo) bemutató flashbackek során színre léphet az első testvérpár. A 2014. március 28-án startoló filmben szerepet kap még Emma Watson, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Douglas Booth, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Kevin Durand és Martin Csokas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.