Hirdetés

Noah - Kép az egyik jelenetből

|

Darren Aronofsky Noé bárkája projektje szépen-lassan révbe ér, hiszen megannyi nehéz pillanaton túl finanszírozót és forgalmazót talált, meglettek a színészek is és már forgatnak.

Hirdetés

Aronofsky (Rekviem egy álomért, A forrás, Fekete hattyú) jelenleg minden percét a Noah rendezése tölti ki. Már láttuk korábban Russell Crowe fotóját Noénak öltöztetve, illetve forgatási képeket is, de olyat még nem, ami a film egyik szakaszából származott volna. Eddig. A film operatőre, Matthew Libatique (Rekviem egy álomért, A fülke, A vasember, Vasember 2) közzé tett egy fotót a hajó belsejének egyik szegletéről, melyen több tucatnyi különböző fajú kígyó és egy krokodil látható, nem beszélve a kép közepét birtokló titokzatos fényről. A Noah 2014. március 28-ra lett datálva, a stábban olyan színészekkel, mint Russell Crowe, Emma Watson (Harry Potter részek), Logan Lerman (Börtönvonat Yumába, A 23-as szám, Percy Jackson), Jennifer Conelly (Rekviem egy álomért, Egy csodálatos elme, Hulk), Anthony Hopkins, Kevin Durand (Robin Hood, Vasököl, X-Men kezdetek: Farkas), Ray Winstone (A tégla, A leleményes Hugo, A sötétség határán), Douglas Booth (A katedrális, LOL) és Marton Csokas (xXx, A Bourne-csapda, A Gyűrűk Ura részek). A forgatókönyvet Aronofsky segítségével a Gladiátor, Az utolsó szamuráj, az Aviátor és a Sweeney Todd írója, John Logan körmölte. A folytatásban a teljes kép látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.