Hirdetés

Noah - Russell Crowe Noéként pózol

|

Befutott a legelső kép abból a filmből, melynek elkészüléséért Darren Aronofsky szinte vért izzadt és álmában is kiadót keresett. A fotón a Noah főszereplője, Russell Crowe látható, mint Noé.

Hirdetés

A 2014. március 28-ra datált Noah alkotásban feltűnik a főszereplő karakter mellett Káin és Ábel is, méghozzá a fiatalabb Noé visszaemlékezéseiben, nagyapját, Matuzsálemet pedig Anthony Hopkins alakítja majd. A forgatókönyv már jól ismert sztorit követi: Noé azt a megbízást kapja Istentől, hogy építsen egy bárkát, amibe össze kell gyűjtenie minden állatból kettőt, hogy megmeneküljenek az özönvíztől. A csapat további tagjai: Jennifer Conelly, Ray Winstone, Emma Watson, Logen Lerman, Kevin Durand, Martin Csokas, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Arnar Dan és Douglas Booth. A teljes képet a továbbiakban láthatjátok. Remélhetőleg Aronofsky (Rekviem egy álomért, A forrás, Fekete hattyú) meghálálja a támogatók által adott büdzsét és minőségi alkotást tesz le elénk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.