Hirdetés

Noé bárkája - Aronofsky stúdiót talált

|

Darren Aronofsky legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy remek ötlete és az apokaliptikus történet aktualitása ellenére egy stúdió sem volt hajlandó preferálni az ötletét... ezidáig!

Hirdetés

A Biblián alapuló epikus történetet nincs olyan haladnó, aki ne ismerné és a 2012-es világvége közeledtével aktuálissá is válik a hasonló katasztrófafilmek szezonja, így Darren Aronofsky gondolt egyet és a lecsó közepébe csapva előállt a Noé bárkája újragondolt ötletével. A stúdiók nem repestek érte túlzottan, de mikor meghallották, hogy Christian Bale-t szeretné megnyerni a főszerepre, megváltozott a hozzáállásuk és a New Regency mellett a Paramount is beszállt egy nagyobb összeggel a büdzsébe. Ha pontosak akarunk lenni, akkor mindketten fele-fele arányban tömték a pénzkötegeket Aronofsky zsebébe így a vélhető bevétel is majd kettejüknek jár. Aronofsky egyébként egy sokkal sötétebb és egyedibb stílusú Noét képzel el, valószínűleg a film sem lesz egy leányálom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.