Hirdetés

Noé bárkája - Bale helyett más főszereplő

|

Rendesen rájár a rúd Darren Aronofsky dédelgetett Noé tervére, amely elé az élet folyamatosan akadályokat állít: a kellő büdzsét megszerezték, most a castingon borul a bili.

Hirdetés

Aronofsky sokat házalt és dolgozott azon, hogy megvalósíthassa egyedi elképzelésű Noé tervezetét, melyre végül összejött a kellő mennyiségű összeg és több finanszírozó is akadt. A rendező már akkor megkezdte a tárgyalást Christian Bale-el, mikor a büdzséhez gyűjtötte a belevalót, a "befektetőknek" is azt hangoztatta, hogy valószínűleg sikerül megegyeznie a színésszel, Bale neve pedig könnyen eladható. Most azonban fordult a kocka és Bale visszamondta a főszerepet, elfoglaltságra és arra hivatkozva, hogy vagy három évre előre be van táblázva. Aronofsky ezért új lehetséges úriember után nézett és meg is találta a főnyereményt Michael Fassbender személyében, akivel jól haladnak a megbeszélések és hamarosan alá is írhat. Fassbender neve az X-Men: Az elsők óta egyre jobban cseng hollywoodi körökben, hamarosan 4 filmben is láthatjuk rövid idő leforgása alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.