Hirdetés

Noé bárkája - Megvalósul Aronofsky ötlete

|

Darren Aronofsky korábban rendesen ki volt akadva, és jogosan, hiszen mint ő is említette: a Titanic után a második legismertebb hajóról van szó és még sem kell senkinek az ötlet. Most mégis felkarolják!

Hirdetés

Aronofsky ahhoz a cselhez folyamodott, amit már korábban is eszközölt A forrás esetében: mivel nem talált támogatót a projektjéhez nem adta fel, hanem kiadta képregény formában. A műben ezek után látott elég fantiáziát a New Regency ahhoz, hogy pénzeljék az ötlet vászonra költözését, ám támogatásuk nem volt elég a munkálatok elkezdéséhez, kellett még egy mecénás. Szerencsére a New Regency mellett a Paramount Picures is látott kellő potenciált Aronofsky Noé bárkájában, így a két támogató 150 millió dolláros hátszelet biztosított a rendezőnek, amiből már elkészítheti ötletét. A forgatókönyvet a Gladiátor írója, John Logan készíti, főszereplőnek Christian Bale-t szeretné megnyerni Aronofsky és állítólag R beosorolású, 2014-es projektnek nézünk elébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.