Hirdetés

Női főszereplőkkel érkezik Az erő Krónikája folytatása

|

A talált kamerás, horror elemekkel felhígított szuperhős sztori következő része 10 év eltelte után veszi fel a fonalat.

Hirdetés

Jövőre immáron 10 éve lesz, hogy mozikban debütált Az erő krónikája című film, melyben Seattle-i fiatalok szupererőkre tesznek szert, mely némelyikőjüket annak rendje és módja szerint meg is ront. Nehéz belegondolni mai fejjel, hogy olyan színészek ugródeszkája lett Az erő krónikája, mint Dane Dehaan vagy Michael B. Jordan.

A közelgő kerek évforduló alkalma úgy tűnik, hogy remek apropóul szolgált a 20th Century Studiosak, hogy bejelentsék, hogy hamarosan érkezik a folytatás, mely történetesen pont 10 évvel az első rész után veszi fel az események fonalát. A történet részleteiről egyelőre keveset osztottak meg a bennfentesek, de annyi már bizonyos, hogy egy női szereplőgárdával fogják elmesélni a szupererők korrumpáló hatalmát.

Hirdetés

John Davis, az első és a soron következő második rész producere is nyilatkozott a bejelentés kapcsán.

"Az erő krónikája lényegében a legjobb befektetés volt, ami a filmjeimet illeti, hiszen 12 milliós forgatási költségére 126,64 millió dollárt hozott világszerte a mozikasszálnál. Aztán szinte még nagyobbat ment a mozis vetítések után. Ez az egyik leginkább kifizetődő projekt a repertoáromban. Jelenleg a második részen dolgozunk, ami nagyszerű lesz. Egy egészen más szemszögből fogjuk bemutatni a történetet, mivel nőket helyezünk a főszerepekbe. 10 év telt el a Seattle-i események óta, és körbejárjuk a fake news, illetve a valódi hírek és hivatalos elferdítések konfliktusait. Ami viszont még érdekesebbé teszi ezt, hogy egy új generáció kapja meg ezeket a korrumpáló szupererőket. Egyetemen frissen végzett fiatal lányok kapnak hatalmat, a folytatás pedig az ő útjukat meséli el. Egy teljesen új és érdekes történetet fogunk bemutatni."

Casting hírekről egyelőre nem szól a fáma, mindenesetre remélhetőleg ez a feminista irányváltás nem sül be úgy, mint annak idején a Szellemirtók reboot, ami szintén női főszereplőkkel próbált újítóan hatni egy jól ismert felállásra.

Ti beneveztek majd Az erő krónikája folytatására?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.