Hirdetés

Női főszereplővel érkezik a Sötét zsaruk 4

|

Hirdetés

Laurie MacDonald a Sötét zsaruk producere egy interjúban azt mondta, hogy a negyedik filmben egy kiemelkedő női szereplő öltözik feketébe. Korábban olyan pletykákat is hallhattunk, hogy a széria Will Smith nélkül folytatja tovább, de MacDonald produkciós partnere, Walter Parkes azt nyilatkozta, hogy: "Sose feledkezzünk meg Will-ről." Emellett azt is tisztázta, hogy a negyedik rész még csak a tervezési fázisban van:

Kicsit úgy tekintünk vissza az első három filmre, mint egy kész trilógiára. Annak a két karakternek a történetét próbáltuk elmesélni és megismertetni kettejük kapcsolatát, ami lehet, hogy egy kicsit hülyén hangzik, mert végül is ez egy sci-fi vígjáték, de még akkor is szeretnéd, hogy valami mélyebb tartalma legyen, amikor ilyesmin dolgozol. Most újra nekiugrunk, hiszen ebbe a világba mindig csodálatos visszatérni.
Arról egyelőre még nincs visszajelzés, hogy a 21 Jump Street-et és a Sötét Zsarukat továbbra is össze akarják-e mosni a Sony-nál, de Phil Lord és Chris Miller szűkös idejét figyelembe véve, nem kizárt, hogy azóta már kukázták az őrült ötletet. A Man in Black - Sötét zsaruk 1997-ben érkezett a mozikba Tommy Lee Jones és Will Smith főszereplésével, 589 millió dollárt hozva a stúdiónak. A folytatás 2002-ben 440 milliót zsebelt be, amit 10 évre rá a harmadik rész 620 milliós bevétellel követett. A főszereplő páros eddig az összes filmben szerepet kapott és mindegyik alkotásért Barry Sonnenfeld rendező felelt. A Sötét zsarukat Lowell Cunningham képregénye alapján vitték vászonra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.