Hirdetés

Noir - Sam Raimi animét adaptál

|

A Starz csatornán kaphat helyet Sam Raimi következő nagyszabású munkája, ami lényegében egy animéből adaptált élőszereplős sorozat lesz. A Noir-ban két csinos csajszi akciózik, hell yeah!

Hirdetés

A projekt mögé jelenleg profi írókat keresnek így a legelső rész bemutatkozása várat még magára de a történet így is ígéretes: Mireille Bouquet egy lemészárolt maffiacsalád utolsó tagja és legfőbb célja, hogy bosszút álljon a tetteseken. Jelenleg bérgyilkosként tevékenykedik és próbál minél jobb és jobb lenni. Mindezek mellett próbál segíteni ismerősének, Kirikának aki amnéziában szenvedve keresi a múltját, s csak annyit tud magáról, hogy mesterien gyilkol és bánik a fegyverekkel. A két lány együtt akcióteli jelenetekkel telítve próbálja kideríteni mindegyikük számára az igazságot...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.