Hirdetés

BRÉKING: Íme a 2020-as Nolan-film címe és szereplőgárdája!

|

Újabb infók derültek ki a Mementó, a Tökéletes trükk, az Eredet, a Csillagok között, a Dunkirk és A sötét lovag-trilógia rendezőjének közelgő filmjéről.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy többek között Robert Pattinson, Elizabeth Debicki és John David Washington egyaránt szerepelni fognak Christopher Nolan jövő nyáron érkező filmjében, ami - mint újonnan kiderült - a Tenet címet viseli.

Hirdetés

Magyarul a szó vallási-filozófiai nézetet vagy alapelvet takar, szóval ennyi alapján úgy fest, hogy stílszerűen ismét valamilyen komolyabb, mélyebb témát készül boncolgatni a rendező. Mindezt pedig egy nemzetközi, kémkedős akciófilmben, legalábbis az első hírek alapján.

Debicki mellett a hölgyeket Dimple Kapadia és Clémence Poésy erősítik majd - előbbi neve többeknek ismerős lehet, a Harry Potter-filmekben alakította Fleur Delacourt. Az urak sorát pedig Nolan egyik nagy favoritja, a veterán Michael Caine, a Dunkirkben is szereplő Kenneth Brannagh, valamint a fiatal Aaron-Taylor Johnson erősítik. 

A fényképezést Hoyte van Hoytema kapta, aki szintén dolgozott már együtt Nolannel a Dunkirk és a Csillagok között látványvilágának megalkotásában. A filmet IMAX és 70 mm-es kamerákkal forgatják több mint hét országban. A zeneszerző viszont ezúttal nem Hans Zimmer, hanem Ludwig Göransson lesz, aki épp pár hónapja zsebelte be első Oscar-díját a Fekete Párduc zenéjéért.

A Tenet (a hivatalos magyar címe még nem ismert) 2020. július 17-én érkezik az USA-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.