Hirdetés

Nolan nem fogja megrendezni az Igazság Ligája mozit

|

Chistopher Nolan napjaink egyik legzseniálisabb rendezője, aki nem hajlandó a tömeg után menni, hanem saját elképzelései és ötletei vannak, amely rendkívül értékessé teszi őt.

Hirdetés

Nem véletlenül szeretné a DC, ha csatlakozna az Igazság Ligája mozi alkotóihoz és arra sem mondana nemet, ha Nolan készítene még pár Batman epizódot. Erre azonban nem fog sor kerülni, ugyanis a rendező már jó párszor kijelentette, hogy A sötét lovag: Felemelkedés című résszel magára hagyja a denevérembert, minap pedig egy nyilatkozatban újra megerősítette ezen álláspontját. Biztosan nem fog több Batman filmet rendezni, ráadásul kerek-perec kijelentette, hogy semmilyen köze nincs az Igazság Ligája mozihoz. Tiszta beszéd!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.