Hirdetés

Norman Reedus még mindig szeretne a Szellemlovas bőrébe bújni

|

Az álmokat ugyebár nem szabad feladni.

Hirdetés

Korábban már volt szó arról, hogy a rajongók szívesen vennék, ha Norman Reedus eljátszaná a Szellemlovast, azaz Johnny Blaze-t egy közeljövőbeli reboot-ban (miután Nicolas Cage már kétszer is megformálta a tüzes koponyájú "szuperhőst". Nos, a színész ezt egy új interjújában is megerősítette és rátett még egy lapáttal azzal, hogy ő is nagyon akarná ezt a szerepet. 

Hirdetés

A ComicBook.com egyik interjújában beszélt Reedus erről a témáról (nyilván a The Walking Dead közelgő, befejező évada mellett) és nagyon határozottan jelentette ki, hogy szívügye ez a karakter és az, hogy őt megformálja. 

Szuper lenne. Szóval nem tudom, hívjatok fel valakit, intézzétek el. Meg akarom csinálni. 

- mondta, majd hozzátette azt is, hogy nagyon szeretné, ha a koponyája lángokban állna és csattogtathatná azt a híres láncot (természetesen a karakterre gondol, nem arra, hogy valójában ezt akarja csinálni). 

Hogy mennyi esély van erre, azt homály fedi - annyi bizonyos, hogy a Nicolas Cage-féle vonalat nem valószínű, hogy tovább fogják vinni (minekután a második rész csak 136 milliót hozott a konyhára, meghiúsítva azt a tervet, hogy legalább a dupláját visszahozza a költségeknek). Más részről már csak azért sem biztos, hogy épp Reedus-szal terveznék a karakter visszahozását, mert olyan, meg nem erősített pletyka is felkapta a fejét, hogy Blaze felbukkan majd a Sam Raimi-által rendezett Doktor Strange-folytatásban is, ott pedig Gabriel Luna fogja megformálni. Hogy ennek mennyi igazságtartama van, arról persze további információnk nincsen, de egészen biztos, hogy idővel okosabbak leszünk. Addig is, a rajongók ábrándozhatnak arról, hogy nézhet ki Norman Reedus lángoló koponyával. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.