Hirdetés

Nosztalgikus előzetesen Az Éhezők Viadala

|

Hirdetés

Ahogy egyre inkább megyünk bele az őszbe, az év végi, monstre nagy film premierek is közelednek, amik közül a Spectre, a Star Wars és Az Éhezők Viadala - A kiválasztott második része, ami igazán kiemelkedik. Utóbbihoz jött most egy nosztalgikus kis trailer, ami Katniss (Jennifer Lawrence) és a húga, Primrose (Willow Shields) kapcsolatára koncentrál elsősorban. Emellett pedig jött egy újabb plakát is, amelyen Ms. Lawrence feszít a vörös ruhájában, vállán a poszátával. A film nálunk november 20.-án kerül bemutatásra, ami pont jól fog esni a Fantom visszatérése és az Erő ébredése között. Ti várjátok már a zárófejezetet? https://www.youtube.com/watch?t=145&v=YddkQoxkZMQ

Hunger Games Mockingjay part 2 poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.