Hirdetés

Nálunk is látható lesz a Notre-Dame-i tűzvészről készült film

|

A National Geographic gondoskodik róla, hogy ne merüljön feledésbe a tűzoltók hősies munkája.

Hirdetés

2019. április 15-én este tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame-ban, a katasztrófa az épületben zajló felújítási munkálatok során keletkezett rövidzárlat miatt történhetett meg. Több száz tűzoltó teljesített erején felül, hogy megmentsék a legismertebb gótikus stílusú templomot és bár a tető kétharmada leégett, mégis sikerült megmenteniük a főszerkezetet és mindkét tornyot. 

Hirdetés

A Műsorvízió információi szerint a tűzvészről dokumentumfilm is készült Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal címmel, amely exkluzív felvételekkel mutatja be a tűzoltók megfeszített munkáját és megrázó interjúkon keresztül eleveníti fel a világot megrázó eseményeket. A filmet mi is láthatjuk majd, szeptember 15-én, vasárnap 16:00-kor kerül adásba a National Geographicon. 

Amint többet is megtudunk a dokumentumfilmről, azonnal megírjuk a részleteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.