Hirdetés

Novemberi bemutatót kapott a By the Sea

|

Hirdetés

A Universal nagyon bízik Angelina Jolie legújabb rendezői próbálkozásában: a By the Sea november 13-i bemutatót kapott, épp megfelelő időt, hogy erős szereplő legyen az Oscar-versenyben. Ráadásul, mivel a rákövetkező hétvégén mutatják be az Éhezők viadalának befejező részét, elég gyenge versenytársak láthatók majd a november 13-i hétvégén. A By the Sea mindössze egy bányászdrámával (The 33), A kör előzménysztorijával és Bruce Willis legújabb vígjátékával (Rock the Kasbah) kell hogy megmérkőzzön. A kritikusok mindenesetre nagyon várják a bemutatót, mivel a némileg csalódást okozó Rendíthetetlen után nagy valószínűséggel a By the Sea fogja eldönteni Jolie útját a hollywoodi színészből lett rendezők között. Vagy elindul egy eastwoodi, redfordi, de legalábbis a jó iparos módjára dolgozó branagh-i irányba, vagy elveszik a süllyesztőben, mint ahogy azt Kevin Costner tette például. A By the Sea sztorija első körben mindkettőre alkalmas. Egy 70-es évekbeli amerikai házaspár (Angelina Jolie és Brad Pitt) érkezik a csendes és gyönyörű dél-franciaországi nyaralóba, ahol több utazóval összefutnak, többek között egy fiatal házaspárral (Mélanie Laurent és Melvil Poupaud), illetve néhány helyivel, akiket Niels Arestrup és Richard Bohringer alakítanak. A festői környezet és az új barátok segítenek a házaspárnak rendezni régóta meglévő problémáikat.

„Ez a történet egy veszteség miatt kisiklott kapcsolatról szól, amely aztán felépülés és az elfogadás felé fejlődik tovább” – mondta el Jolie.
Bár a leírás nagyon hasonlít Richard Linklater 2013-as sikerfilmjéhez,a Julie Deply és Ethan Hawke nevével fémjelzett Mielőtt éjfélt üt az órához, mindenképp érdemes lesz figyelni Jolie újabb rendezői próbálkozását. Vagy legalábbis a máltai helyszíneket, ahol a filmet forgatták.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.