Hirdetés

Nurse 3D - Limitált poszter (18+)

|

Erősen felnőtteknek szánt poszterrel kedveskedett a Lionsgate a nagyobb magazinoknak, hiszen a Nurse 3D című horror plakátjai szigorúan limitáltak lesznek, tehát nagyjából ezer darab készül belőlük.

Hirdetés

A Hegylakó 4 direktora, Douglas Aarniokoski készítheti el a Nurse 3D névre hallgató horror-thrillert, amit a címéből adódóan három dimenzióban élvezhetünk majd. A film középpontjában egy nővér áll, aki nappal ellátja kötelező és szokásos feladatkörét, ám éjjel elcsábítja a hűtlen férfiakat és kivégzi őket. A főszerepben Paz de la Huerta (Enter the Void, Séta a múltba, Fulladás), akit Katrina Bowden (Trancsírák, Piranha 3DD), Judd Nelson (Nulladik óra, Jay és Néma Bob visszavág) és Corbin Bleau (High School Musical, Galaxy Quest) egészít ki. A Nurse 3D várhatóan még idén kerül kiadásra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.