Hirdetés

Nyári humorfesztivál - A Cartoon Network valaha volt legjobb humoros sorozatai

|

Július 2-től augusztus 3-ig olyan régi nagy klasszikusokat láthattok viszont a Cartoon Network műsorán, mint a Jonny Bravo, a Billy és Mandy, a Dexter vagy épp a Bátor, a gyáva kutya.

Hirdetés

A hazánkban közel húsz éve sugárzott Cartoon Network sorozatain több generáció is felnőtt már. Vannak, akik nosztalgiával gondolnak vissza saját gyerekkoruk kedvenceire, a mai gyerekekre viszont az újdonság erejével hatnak a régi ‘klasszikusok’. Így felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk a Nyári humorfesztivál-összeállítást, amelyben egy teljes hónapra visszatérnek a régi nagy kedvencek, hogy remek poénjaikkal megdolgozzák a nézők nevetőizmait. Velünk lesz a László tábor összes fura figurája, Az edzőtársam egy majom főszereplői, Szamuráj Jack, Jupiner Lee, Menyus, Boci és elmaradhatatlan társa, Pipi, a Pindúr pandúrok, Fosterék, Gonosz Con Carne, Az időosztag, Johnny Bravo, Chop Socky Chooks, Billy és Mandy, Dexter, Bátor, a gyáva kutya, Ed, Edd és Eddy, a Görcs ikrek, KedvencEd és Nyomi! Hétfőtől péntekig mindenkit szeretettel vár a Cartoon Network egy kis kacajra, nevetgélésre, hahotázásra! A reklám és a részletes műsor a folytatásban található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.