Hirdetés

Nyáron kezdődik a Tom és Jerry film forgatása

|

Nyáron kezdődnek meg a Tom és Jerry "élőszereplős" változatának munkálatai. A rendezői székben Tim Story.

Hirdetés

Miután tavaly megtörtént a hivatalos bejelentés, most az is kiderült, hogy nyáron kezdődnek meg a Tom és Jerry élőszereplős változatának munkálatai a Warner Bros. stúdiójában, az angliai Leavesdenben. Az előzetes információk szerint a két címszereplőt CGI technikával keltik életre, a további szereplők valódi színészek lesznek. A rendezői székbe a Fantasztikus Négyest dirigáló Tim Story ül.

Hirdetés

A nyilvánosságra hozott szinopszis szerint Jerry a kisegér egy vidéki ház falaiban éli boldog kis életét, ahol egy idős házaspár él. Ám a ház eladásra kerül, ahová egy fiatal pár költözik, akik hamarosan befogadnak egy kóbor macskát, Tomot. Azonnal megindul a házért folytatott harc a két állat között, ám hamarosan rá kell jönniük, hogy együtt kell dolgozniuk, hogy megvédjék a gazdáikat a külső veszélyektől. Ebben a közös csapatmunkában pedig meg tanulják értékelni a családot és a barátságot.

Tom és Jerry valószínűleg nem fognak beszélni, sokkal inkább a zenei és a mozgási humor fog dominálni, ahogy az 1940-ben elindult rajzfilmsorozattól megszokhattuk, és ami az óta is töretlen sikernek örvend.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.