Hirdetés

Nyárutó - Magyar poszter

|

Az Egek Ura rendezője, Jason Reitman hamarosan egy újabb ígéretes drámával jelentkezik, ami hazánkban Nyárutó címmel kerül majd a mozikba és megjött hozzá az első magyar plakát.

Hirdetés

A Joyce Maynard hasonló című regényén alapuló dráma középpontjában a 13 éves Henry Wheeler áll, aki egyetlen férfiként a háznál próbál megállni a lábán, és gondoskodni anyjáról (Kate Winslet) is, miközben a serdülőkori problémákkal is meg kell küzdenie. Egy vásárláskor anya és fia összefutnak egy idegen férfivel, Frank Chambers-szel (Josh Brolin), aki látszólag segítségre szorul. Miután meggyőzi őket, hogy befogadják pár napra a házukba, kiderül, hogy Frank egy körözött bűnöző. A mellékszerepekben feltűnik még J.K. Simmons, Clark Gregg, James Van Der Beek és Tobey Maguire. A magyar premier 2014. február 6.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.