Hirdetés

Nézd meg premier előtt az Éretlenségit! (Lezárva)

|

Ha szeretnétek megtudni, hogy Olivia Wilde hogyan funkcionál egy tinivígjáték rendezőjeként, akkor itt a megfelelő alkalom!

Hirdetés

Ha tinivígjátékokról van szó, akkor rendre kangörcsös fiúkra, partiállatokra gondolunk. Azonban a színésznőként ismert Olivia Wilde (Cowboyok és űrlények, TRON: Örökség) most a gyengébbik nemet helyezi a középpontba, amelyben két gimnazista jóbarátnő egyetlen éjszaka alatt akarja bepótolni négy évnyi kimaradt bulizását és partiarcoskodását. Mondani sem kell, hogy ez számukra rengeteg kínos és őrült, számunkra pedig nevettető pillanattal jár együtt. 

Hirdetés

Puliwood és a Fórum Hungary együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg Olivia Wilde rendezői bemutatkozását (amelyben férjének, Jason Sudeikisnek is szánt szerepet), ugyanis öt páros belépő talál gazdára azok között, akik május 26. vasárnap éjfélig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Melyik sorozattal futott be Olivia Wilde?

a, Trónok harca
b, Született feleségek
c, Doktor House

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Éretlenségi" tárggyal. A vetítés 2019. május 28-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.