Hirdetés

Nyerj jegyet a Kaliforniai álom koncertre! (Lezárva)

|

Te is ott lehetsz az év egyik legvarázslatosabbnak ígérkező eseményén, ha velünk játszol!

Hirdetés

A 2016-os év egyik legzajosabb szakmai- és közönségsikere vitán felül a többszörös díjnyertes Kaliforniai álom volt, dalait a film megtekintését követően napokig dúdolgattuk, kicsit beleszerettünk Emma Stone-ba és Ryan Gosling-ba, Damien Chazelle-ért pedig egy emberként morzsolt el mindenki sok-sok könnycseppet az Oscaros fiaskó után. Ahogy kritikánkban is írjuk a filmről: "A film egyszerre idézi a Gene Kelly-klasszikusokat és kelt az emberben olyan érzetet, mintha Woody Allen rendezte volna a Moulin Rouge-t, és azon kapod magad, hogy a régimódi táncbetéten már percek óta egy darab vágást nem eszközöltek és te mindezt fülig érő vigyorral konstatálod, vagy miként szakít meg egy romantikus jelenetet a modern kor vívmánya." Hamarosan végre újraélhetjük ezeket a csodás pillanatokat (persze az Oscar-blama kivételével), de picit másként. 

Hirdetés

Nem mindennapi élményben részesülhet ugyanis az, aki eljut arra a nagyszabású koncertre, melyet Budapesten a Sportarénában fognak tartani október 12-én. A különleges rendezvényen a világsikerű musical emlékezetes és szívet dobogtató dallamai fognak felcsendülni két felvonásban, 70 kiváló művész prezentálásában (az 56 fős Óbudai Danubia Zenekar és a 14 tagot számláló Modern Art Orchestráról beszélünk), miközben óriáskivetítőn megy maga a film (angol hanggal, magyar felirattal). Nem egy utolsó program ez, lássuk be!

Természetesen azért is hívjuk fel erre az eseményre a figyelmeteket, mert van négy darab belépőnk, amelyet szeretnénk kisorsolni. Ahhoz pedig, hogy jegyet nyerjetek, nem kell mást tennetek, mint választ adni az alábbi kérdésre:

- Mi volt a legfőbb álma Ryan Gosling karakterének?

a, saját jazz klubot nyitni

b, filmet forgatni

c, családot alapítani

A helyes válasz betűjelét a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Kaliforniai álom" tárggyal, egészen október 10-én, kedd délig, majd még aznap kisorsoljuk a nyerteseket és küldjük elektronikus jegyeiket. Kérjük, hogy csak az vegyen részt a játékban, aki el is fog tudni menni október 12-én a koncertre a Papp László Sportarénába! Ha nem szeretnétek lemaradni a hasonló nyereményjátékokról, kövessétek Facebook oldalunkat. Az eseményről ide kattintva olvashattok többet, jegyeket pedig a TicketPortalon vásárolhattok. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk előre is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.