Hirdetés

Nyerj jegyet a Pofázunk és végünk Miamiban premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Hirdetés

A Uip-Duna Film és a CineStar közös nyereményjátékában a Kevin Hart és Ice Cube nevével fémjelzett Pofázunk és végünk Miamiban című vígjátékot nézhetitek meg egy premier előtti vetítés keretén belül január 20-án este, amelyre összesen tíz jegyet sorsolunk ki a játékban résztvevő olvasóink között! A nagysikerű Pofázunk és végünk folytatásában Cube és Hart ezúttal Miami városában próbál meg elkapni néhány gengsztert, de míg előbbi megmarad a karótnyelt stílusnál, addig utóbbi helyette is löki a sódert és ahogy korábban, úgy ismét ő hozza kínosabbnál-kínosabb helyzetekbe mindkettejüket. https://www.youtube.com/watch?v=fhgCSASiZPk Ahhoz, hogy premier előtt megnézhessétek a Pofázunk és végünk Miamiban-t nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre a cinestar@project029.hu e-mail címre "Pofázunk és végünk" tárggyal:

  • Ki Ice Cube magyar szinkronhangja? (a fenti trailer segít)

A válaszokat január 20., szerda reggel 09:00 óráig várjuk, azt követően azonnal kisorsoljuk a nyerteseket, akik aznap este már meg is nézhetik a filmet. Kérjük, hogy csak olyanok vegyenek részt a nyereményjátékban, akik szerda este eltudnak menni a vetítésre a budapesti Palace Mammut I. moziba! A jegyek névre szólnak, átruházni nem lehet őket! Helyfoglalás az érkezés sorrendjében! Ha nem akartok lemaradni a hasonló nyereményjátékokról, érdemes követni Facebook oldalunkat. Sok sikert!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.