Hirdetés

Nyerj páros belépőt A keresés premier előtti vetítésére (Lezárva)

|

Hirdetés

A Mozi Mánia app, a CineStar valamint partner oldalai 2015. november 11-én zártkörű vetítésen mutatják be A némafilmes, 5 Oscar-díjat nyert alkotás rendezőjének új drámáját, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából. Michel Hazanavicius 2011-ben világszenzációt okozott A némafilmes című filmjével, amely Cannes-ban a legjobb színész díját nyerte el, majd összesen további, több mint 150 elismerést kapott, s végül öt Oscar-díjat, közte a legjobb film, rendezés és színész arany szobrocskáját is elnyerte. A sikert követően Hazanavicius most elkészítette dédelgetett filmtervét, amelynek történetét a legendás Fred Zinnemann 1948-as, azonos című Oscar-díjas alkotása szolgáltatta. A második világháború helyett kortárs miliőbe helyezett filmjében a főszerepet az Oscar-jelölt Bérénice Bejo és a négyszeres Oscar-jelölt Annette Bening játssza. A keresés világpremierje a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában volt. A keresés c. francia produkció premier előtti vetítésének a Lurdy Mozi ad otthont, 2015. november 11-én este 7 órától. http://youtu.be/Wc3wQq5yfLo A háború szabdalta Csecsenföldön egy kisfiú egyedül marad karon ülő kistestvérével, miután szeme láttára gyilkolják meg katonák a szüleit. Mivel fogalma sincs róla, hogyan kell ellátni a csecsemőt, egy ház verandáján hagyja a babát és a menekülők tömegével elindul a legközelebbi menekülttáborba. Az Európai Unió delegáltja, Carole az utcán pillantja meg a magára maradt kisfiút és lakásában szállásolja el pártfogoltját. A nő mellett a fiúcska lassan ismét bízni kezd az emberekben, ám retteg az egyenruhás katonáktól, és nem hajlandó megszólalni, így a vele történtekről sem derül ki semmi. Eközben a halottnak hitt idősebb lánytestvére - az időközben megtalált csecsemővel - a fiú keresésére indul, hogy egyesítse a megmaradt csonka családot. Amennyiben szeretnél résztvenni a premier előtti vetítésen, akkor nincs más dolgod, mint egy egyszerű kérdésre válaszolni, legkésőbb 2015. november 10-én, délig a cinestar@project029.hu e-mail címre "A keresés" tárggyal:

  • Ki volt A némafilmes férfi főszereplője?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyereményjegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük. Partner oldalak (a CineStaron kívül): – MoziStarMoziNézőFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor Közepe – MovieAddictsMafabMozi Mánia app Média partnerek: – Cool FMGiGa Rádió
21966353763_ff85ee675f_o
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.