Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Nagytudásúak 2 premier előtti vetítésre! (Lezárva)

|

Hirdetés

A Mozi Mánia app, a CineStar, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a Pierre-François Martin-Laval rendezésében készült Nagytudásúak 2 c. francia vígjátékot, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft jóvoltából. Játékunkban páros belépőt nyerhetsz a budapesti premier előtti vetítésre. A Nagytudásúak visszatérnek, méghozzá őfelsége titkosszolgálatában! Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynő unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk. A korona jövője még soha nem volt rosszabb kezekben… A tanerő abban bízik, hogyha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diákot, Boulard-t is a hírhedt elitiskolába, Haorwthfulssba. Csakhogy semmi nem alakul a terv szerint. A francia légió képtelen felülkerekedni a brit diákokon, sőt a hercegnő beleszeret a békába – vagyis Boulard-ba! A hét mesterlövész mindent belead, de talán a csoda is kevés lenne, hogy kimásszanak ebből a gödörből. Mert ahol a szív diktál, ott a királynő sem parancsolhat. https://www.youtube.com/watch?v=JUzFNT3y9R8&feature=youtu.be Játékunkban páros belépőt nyerhetsz a Nagytudásúak 2 budapesti premier előtti vetítésére. Amennyiben szeretnél résztvenni a vígjáték 2015. december 30-án, 17:00 órától kezdődő, zártkörű vetítésén a Lurdy Moziban, úgy nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2015. december 29-én délig.

  • Hogy hívják azt a karaktert, akit a rendező, Pierre-François Martin-Laval játszik?

A helyes választ a cinestar@project029,hu e-mail címünkre várjuk "Nagytudásúak 2" tárggyal. Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink (Mozi Mánia appMoziStarMoziNézőFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor KözepeMovieAddicts, Tech-Live, Rated) játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyereményjegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.