Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Hardcore Henry premiervetítésére! (Lezárva)

|

Hirdetés

Biztosan nem láttál még olyat a mozikban, mint amit a Hardcore Henry mutat majd, ugyanis egy teljes egészében FPS-nézetű akciófilmről van szó, amelyben a belső nézetből átélt ámokfutáshoz olyan színészek asszisztálnak, mint Sharlto Copley, Tim Roth és Haley Bennett, ráadásul ha részt veszel a nyereményjátékunkon, akkor már a premierkor láthatod a filmet! De honnan is indult mindez? 2014 decemberében 250 ezer dollárt gyűjtött össze az Indiegogo-n közösségi finanszírozással a Hardcore Henry csapata, amely lökést adott a produkció elkészítéséhez. Tavaly novemberben a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon az egyik legnagyobb sikert aratta a film világpremierje, amely elnyerte az Éjféli Őrület (Midnight Madness) szekció közönségdíját. A rendező IIya Naishuller-t már most sokan a következő Quentin Tarantinoként emlegetik. Az orosz-amerikai produkcióban készült Hardcore Henry előzménye egy videoklip volt. Naishuller a Biting Elbows zenekar számára készített hasonló technikával klipet, amelyet 2013-as közzététele óta több mint 30 millióan láttak a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A Hardcore Henry-t szinte teljes egészében GoPro kamerákkal vették fel, tökéletesen szimulálva a számítógépes játékok kedvelt belső nézetét. A világpremierrel egy időben, április 7-én kerül a magyar mozikba a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmje. [gallery columns="4" size="medium" ids="84867,84868,84869,84870"] A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása. http://youtu.be/sZW3_vMrd9Y A hazai forgalmazó, a Vertigo Media jóvoltából a világpremier napján Te is megnézheted a páratlan moziélményt ígérő akciófilmet, amennyiben részt veszel játékunkon. Az exkluzív vetítésre április 7-én, csütörtökön, este 8 órától kerül sor a Lurdy moziban. Ahhoz, hogy tiéd legyen a kilenc páros belépő egyike (amelyből ötöt a GameStarnak köszönhetően sorsolunk) nem kell mást tenned, mint április 6., vagyis szerda délig helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

  • Milyen kamerákkal rögzítették a filmet?

A válaszokat a cinestar@project029.hu e-mail címre várjuk "Hardcore" tárggyal. Sok szerencsét kívánunk!
26130419005_b48597dd68_o
Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink (Mozi Mánia app, MoziStar, MoziNéző, Mafab, FPortál, Filmdroid, Hetedik sor, MovieAddicts, Rated, Filmek), valamint média támogatóink (Cool FM, GiGa Rádió) játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük. A jegyátvétel 19:30-kor kezdődik. 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.