Hirdetés

Nyerj velünk Batman vagy Superman figurát! (Lezárva)

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kapcsán nyereményjátékot hirdetünk a Fantasmania jóvoltából, amellyel bárki részt vehet, csupán annyi a teendő, hogy kitölti az alább található űrlapot. A jól válaszolók közül valaki a lenti képen is látható 16 cm-es, mozgatható Batman és Superman akciófigurák közül nyer egyet, de hogy ki-melyik figurát szeretné, azt a játék Facebook eseményén, kommentben lehet jelezni (ezeket és a többi Batman, illetve Superman figurákat akciósan meg is vásárolhatjátok a Fantasmania honlapján). Íme az űrlap:

Betöltés...

A Batman Superman ellen nyereményjáték április 21-ig, azaz csütörtökig tart, majd körülbelül április 25. után következik az eredményhirdetés. Érdemes lehet követni a CineStar és a Fantasmania Facebook oldalát is, ha nem szeretnétek lemaradni semmiről. Sok szerencsét kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.