Hirdetés

Nyerj velünk Bosszúállók: Ultron kora figurát!

|

Hirdetés

A Fantasmania és a CineStar egy közös nyereményjátékot hirdet, amelyben a szerencsés nyertes választhat két Bosszúállók: Ultron kora figura közül: vagy egy menő Amerika Kapitány vagy egy Vasember üti a markát, ráadásul a résztvevők között kisorsoljuk a Magyar Szuperhős Mesék harmadik számát is! Az Ultron kora nyereményjátékon egy pofonegyszerű űrlap kitöltésével lehet részt venni, amit alant találtok:

Betöltés...

A helyes választ adók közül pedig valaki az alábbi képeken látható figurák közül választhat egyet (az Amerika Kapitány, Vasember és más Bosszúállók figurák meg is vásárolhatóak akciósan a Fantasmanián). Hogy ki melyiknek örülne jobban, azt a játék Facebook eseményén jelezni kommentben. [gallery columns="2" size="large" ids="51782,51783"] Ezenfelül van egy bónusznyereményünk is, a Magyar Szuperhős Mesék harmadik száma, amelyben Harcsa Huszár, Hungária Kapitánya és Tachkov Professzor megütközik eddigi legerősebb ellenfelével és segítségükre siet Mátyás, az igazságos is, mint történelmi vendégszereplő.
magyar-szuperhos-mesek-3-borito-foto
A nyereményjátékra a válaszokat május 21. csütörtökig várjuk, majd összesítés következik és 25. után eredményhirdetés következik. Érdemes lájkolni a CineStar Facebook oldalát is. Sok szerencsét kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.