Hirdetés

Nyerj velünk egyedi Hangya tárgyakat! (Lezárva)

|

Hirdetés

Megérkezett a mozikba a legkisebb Bosszúálló, a Marvel univerzumának következő hőse, akiről nemrég olvashattatok már a kritikánkban. A premier megünneplésére a filmet forgalmazó Fórum Hungary és a CineStar közös nyereményjátékában 5 egyedi Hangya fülhallgatót és 5 nyakbaakasztót sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: - Eredetileg ki rendezte volna a Hangyát, aki később távozott a projektből?  A helyes válaszokat a cinestar@project029.hu e-mail címre várjuk "Hangya" jeligével ellátva. A sorsolás július 26-ig, vasárnap éjfélig tart, a nyerteseket levélben értesítjük majd. Érdemes követni a CineStar Facebook oldalát is, ahogy ne maradjatok le semmiről. Így festenek a nyeremények: [gallery columns="2" size="medium" ids="58244,58245"] Sok sikert kívánunk!

Ant_Man_B1_main_nagy
    Frissítve: A nyerteseket értesítettük, íme a lista: 
- Hován József - Cipudisz Alexandra - Marinov Tamara - Róbert László - Jójárt Dániel
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.