Hirdetés

Nyerj velünk Fantasztikus ajándékokat!

|

Hirdetés

Napokon belül itt az új Fantasztikus Négyes mozi és ennek kapcsán a Fantasmaniával közösen újabb nyereményjátékot hirdetünk. Nem kell mást tenned, csak kitölteni az alábbi űrlapot, és a tiéd lehet egy (KLASSZIKUS) Fáklya játék és gyűjtői figura, vagy pedig a Lurdy Mozinak hála egy páros belépő, amellyel a nyereményjáték végeztével egy általatok választható filmre ülhettek be a Lurdy Házba, ahol most már PS3-al és XBOX-al felszerelt moziterem is bérelhető. Ha növelni szeretnétek a nyerési esélyeiteket, akkor célszerű a játék Facebook oldalán kommentben leírni augusztus 19.-éig, hogy melyik nyereménynek (figura vagy mozijegy) örülnétek a legjobban. Akkor zúzzunk!  

Betöltés...

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.