Hirdetés

Nyerj velünk Mad Max: A harag útja DVD-t! (Lezárva)

|

Hirdetés

Szeptember 16-án jelent meg hazánkban DVD és Blu-ray korongokon George Miller máris kultikusnak tartott zseniális akcióőrülete, a Mad Max: A harag útja, amelyben Tom Hardy és Charlize Theron szerepeltetésével megmutatta a hetvenedik életévét taposó rendező megmutatta a szakmának, hogyan is kell tökös és pörgős akciót készíteni. A megjelenés apropójából a Pro Video Film támogatásával kisorsolunk két DVD-t azok között, akik a cinestar@project029.hu e-mail címre "Mad Max" tárggyal válaszolnak a következő kérdésre:

  • Milyen filmet rendezett George Miller a Mad Max: A harag útja előtt?

A válaszokat egészen október  3. éjfélig várjuk, negyedikén pedig értesítjük a két nyertesünket. Érdemes lájkolni a CineStar Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le hasonló nyereményjátékokról! Az alábbiakban a Mad Max: A harag útja DVD borítóját láthatjátok, valamint a specifikációit is átnézhetitek: [gallery columns="2" size="large" link="file" ids="68301,68302"] Magyar extra:
  • Kimaradt jelenetek
Audio: 
  • Hangok: magyar (5.1), angol (Dolby Atmos TrueHD), cseh (5.1), hindi (5.1 ), lengyel (5.1 DD/VO), orosz (5.1 ), török (2.0)
  • Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, héber, horvát, lengyel, román, szlovén, török
Technikai részletek:
  • Játékidő: 116 perc
  • Képarány: 16:9, 2.40:1
https://www.youtube.com/watch?v=rKxcEVNVU-E Sok sikert kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.