Hirdetés

Nyerj velünk Magyar Népmesék társasjátékot! (Frissítve)

|

Hirdetés

"Indulj el hamuba sült pogácsával az úton, menj el az Óperenciás tengeren is túl, mászd meg az Üveghegyet és vágj át a Sötéterdőn! Gyűjts varázstárgyakat, jótanácsokat, szelídítsd meg az állatokat és ne rettenj meg, ha a vasorrú bábával vagy a hétfejű sárkánnyal találkozol." Így szól a Magyar Népmesék társasjáték bemutatkozása, amely a kultikus rajzfilmsorozat táblás verzióját hirdeti és ha velünk játszotok, akár ti is megnyerhetitek a három társasjáték egyikét a Kard és Korona Kiadó, valamint a Kecskemétfilm felajánlásából! A Magyar Népmesék - A társasjáték 2-6 fő részére készült, a játékosok számától függően legfeljebb 40 percig tart egy menet, a szabályok pedig nagyon gyorsan elsajátíthatóak a képes játékszabálynak köszönhetően. A résztvevők a Magyar Népmesék legismertebb szereplőinek (Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Csillagszemű Juhász, a Legkisebb királylány és a többiek) bőrébe bújva indulhatnak kalandra, a tarisznyában természetesen az elmaradhatatlan hamuban sült pogácsával és olyan hasznos tárgyakkal, amiknek később még jó hasznát vehetik. Útközben barátokkal találkozhatnak, akiktől varázstárgyakat vagy jótanácsot kaphatnak, ha szerencsésen dobnak, de vigyázniuk kell, hiszen olyan veszedelmes ellenfelekkel találkozhatnak össze, mint a hétfejű sárkány vagy a vasorrú bába. [gallery columns="4" ids="71187,71188,71189,71190,71191,71192,71193,71194"]   Persze ebben az esetben is igaz, hogy jó tett helyébe jót várj, így ha állatokat szelídítünk meg, nagyban a segítségünkre lehetnek abban, hogy elsőként érjünk célba, miközben minden varázstárgyat összegyűjtünk. A Magyar Népmesék - A társasjáték nem csak egyedül, de csapatban is játszható, ha valaki szereti a kihívásokat. Nyereményjátékunkban 3 db Magyar Népmesék társasjátékot sorsolunk ki azok között, akik a cinestar@project029.hu e-mail címre "Népmesék" tárggyal helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (ebben nagy segítségre lehet a Wikipédia):

  • Kinek a fejéből pattant ki a Magyar Népmesék ötlete?

A megfejtéseket egészen november 15. éjfélig várjuk, ezt követően sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket. Esélyeiteket nagyban növelhetitek azzal, ha lájkoljátok a CineStar Facebook oldalát és esetleg meg is osztjátok a nyereményjáték posztját. Kérjük, hogy a levelekben adjátok meg a postacímeteket és a pontos neveteket is. A társasjátékot meg is rendelhetitek a nepmesektarsas@gmail.com e-mail címen keresztül valamit hamarosan a jobb boltokban is, most bevezető áron (7500 Ft+postadíj).
905752_536527619838932_5111453635734968711_o
Köszönjük, hogy velünk játszotok és ne feledjétek: Minden jó, ha jó a vége!

Frissítés: megtörtént a sorsolás. A három darab Magyar Népmesék társasjátékot nyerték:

  • Papné Fischer Julianna

  • Lovas Anita

  • Szivák Katalin

Gratulálunk! A nyerteseket hamarosan értesítjük a pontos részletekkel kapcsolatban, aki pedig ezúttal nem nyert, az se csüggedjen, ugyanis lesz még alkalom a játékra a jövőben is! 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.