Hirdetés

Nyerj velünk magyar The Flash - A Villám plakátot! (Lezárva)

|

Hirdetés

Március elsején rajtolt el a magyar VIASAT3 csatornán a The CW szuperhős sorozata, a The Flash szinkronnal, mi pedig villámgyorsan szívünkbe zártuk a hazai változatot is, amelyet ezentúl keddenként, dupla részekkel láthatunk majd. A széria honi rajtjának apropójából nyereményjátékot hirdetünk, melynek keretén belül The Flash - A Villám plakátot sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (a megválaszolásához segítségül szolgálhat a szinkronismertetőnk):

  • Ki szinkronizálja a főszereplőt a magyar változatban?

A helyes megfejtést "A Villám" tárggyal küldjétek el a cinestar@project029.hu e-mail címre, amit egészen március 11. délig tehettek meg, ezt követően eredményt hirdetünk. Érdemes lehet követni a CineStar Facebook oldalát, ha nem akartok lemaradni a hasonló játékokról. Sok szerencsét kívánunk, legyetek villámgyorsak!
Flash - A Villám: minden kedden 21 órától dupla epizóddal a VI...Flash: A Villám - Országos Premier: minden kedden 21 órától dupla epizóddal a VIASAT3 műsorán Közzétette: VIASAT3 – 2016. február 29.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.