Hirdetés

Nyerj velünk páros belépőt az Everest premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Hirdetés

A Csomolungma avagy a Mount Everest a világ legmagasabb hegycsúcsa, amelyet szeptemberben világhírű színészek (Josh Brolin, Keira Knightley, Jason Clarke, Sam Worthington, Jake Gyllenhaal) másznak meg. Természetesen csak a vásznakon szeptember 17.-étől, de a forgalmazó UIP-Duna Filmnek hála most 5 darab páros jegyet sorsolunk ki a szeptember 15.-én esedékes, premier előtti vetítésre, ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint megválaszolni az alábbi egyszerű kérdést:

Mi a címe annak a hegymászós filmnek, amelyben Chris ODonnell egy csapattal felmászik a K2-re, hogy visszahozzák az ott ragadt húgát?
A válaszokat  a cinestar@project029.hu email címre várjuk "Everest - Nyereményjáték" jeligére, szeptember 10-ig. Érdemes lájkolni a CineStar Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le semmiről. Játékra fel! https://www.youtube.com/watch?v=dJojuyS7bbc
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.