Hirdetés

Nyílt levélben kérik spoilermentességre a rajongókat a Végtelen háború rendezői

|

Reméljük a Russo testvérek kérésének mindenki eleget fog tenni és nem rontja el mások szórakozását miután megismeri a Végtelen háború cselekményét.

Hirdetés

A Marvel Studios elég hatékonyan tudta megakadályozni az elmúlt években, hogy filmjeinek kulcspontjai kiszivárogjanak. Noha egy-két jelmezt vagy karaktert sikerült lelepleznie a lesifotósoknak, a Vasember 3 vagy éppen az Amerika Kapitány: A tél katonája nagy fordulatai titokban maradtak a premierig. A Bosszúállók: Végtelen háború körül valószínűleg minden eddigi Marvel filmnél nagyobb az érdeklődés, ami nem kis szó. A stábnak eddig is komoly feladatot jelentett, hogy ne szólják el magukat, de hamarosan még nehezebb lesz a titoktartás.

Hirdetés

Április 26-án bemutatják a filmet a nagyközönség előtt, de kisebb részleteket már korábban vetíteni fognak bizonyos rendezvényeken. A filmet rendező testvérpáros éppen ezért minden rajongót arra kér, hogy legyenek tekintettel társaikra és lehetőleg törekedjenek a spoilermentességre.

"A világ legnagyszerűbb rajongóinak,

Hamarosan kezdetét veszi a Bosszúállók: Végtelen háború sajtókörútja. Meglátogatunk rajongókat a világ minden tájáról, és csak egy korlátozott mennyiségű, előre kiválasztott anyagot fogunk leadni a filmből, így elkerülve az esetleges spoilereket a jövőbeli nézők számára.

Nem fogjuk teljes egészében levetíteni a filmet egészen a Los Angelesben tartandó vörös szőnyeges eseményig, ami nem sokkal a világpremier előtt esedékes. Mindenki, akinek köze van hozzá, nagyon keményen dolgozott az elmúlt két évben, a titoktartás lehető legmagasabb szintjét képviselve. Csak egy maréknyi ember ismeri a film valódi cselekményét.

Arra kérünk benneteket, hogy amikor látjátok a Végtelen háborút az elkövetkezendő hónapokban, kövessétek ti is ezt a mértékű titoktartást, ezáltal minden rajongó ugyanabban az élményben részesülhet az első megtekintéskor. Ne spoilerezzétek el másoknak, ahogy ti sem szeretnétek, ha ez fordítva történne.

Sok sikert és kellemes mozizást.

A Russo-testvérek

#ThanosKöveteliAHallgatásod"

A levél fordítását köszönjük a Marvel Magyarországnak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.