Hirdetés

Nyilvános, hogy kik vannak versenyben Han Solo szerepéért

|

Hirdetés

Han Solo a galaxis - és ezzel együtt a filmtörténelem - legvagányabb űrcowboya, épp ezért nem csoda, hogy Az ébredő Erőbe is visszahozták 30 évvel az utolsó szereplése után. Már volt róla korábban szó, hogy a Lawrence Kasdan által írt, valamint a Chris Miller és Phil Lord áldal dirigált Star Wars spin-off, amely a figura fiatal éveire koncentrálna elkezdték keresni a fiatal színészeket, ez a lista pedig tovább rövidült, hiszen korábban Hollywood szinte teljes fiatal generációját (2500 színészt!!!) szóba hozták a szereppel. A jelenlegi listát Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers - A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner. A Lucasfilm elnöke, Kathlyn Kennedy, valamint a két direktor az elkövetkező hetekben végzi el a tesztfelvételeket, azonban a forgatás megkezdéséig jövő januárig várnunk kell, hiszen jelen esetben a stúdió az év végén érkező első spin-offra, a Godzilla direktora, Gareth Edwards által rendezett Rogue One-ra, valamint a jövő májusban debütáló Star Wars VIII-ra koncentrál. Ti kit látnátok szívesen Harrison Ford utódjaként/elődjeként.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.