Hirdetés

Ő lesz a Kiképzés sorozat másik főszereplője

|

Hirdetés

Antoine Fuqua 2001-es, Denzel Washington és Ethan Hawke főszereplésével készült remek zsarudrámájából, a Kiképzésből sorozat készül a CBS csatorna számára szinte ugyanazzal a történettel, csakhogy ezúttal modern környezetbe helyezve egy olyan újonccal, aki most nem fehér, hanem fekete bőrű lesz. Ezt az újoncot pedig a legfrissebb hírek szerint nem más fogja alakítani, mint Justin Cornwell, aki eddig csak néhány sorozatban (Empire, Bűnös Chicago) bukkant fel egy-egy epizód erejéig, valamint a Watch Dogs videojátékban szinkronizált. Ez lehet számára a nagy kiugrási lehetőség. Cornwell egy fiatal, idealista LAPD tiszt, Kyle Craig bőrébe bújik, akit egy sokat tapasztalt, erkölcsileg kétes nyomozóra, Frank Rourke-ra (Bill Paxton) bíznak rá.

Justin-Cornwell
A pilotot Danny Cannon (Helyszínelők, Dredd bíró, Nikita, Gotham) rendezte Will Beall (Castle, Gengszterosztag) forgatókönyve alapján, a produceri teendőket pedig többek között Jeremy Bruckheimer és Antoine Fuqua látták el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.