Hirdetés

Ő lesz Anarky az Arrow 4. évadában

|

Hirdetés

A készítők már a Comic-Conon elmondták, hogy az Arrow új évada hangulatban más lesz, mint az előző. Emellett elárulták, hogy Mr. Terrific és Damien Darhk mellett Anarky is szerepet kap. Most pedig azt is felfedték melyik színész kapta a szerepet. A győztes pedig Alexander Calvert. Egyelőre igazán komoly szerepei még nem voltak, de néhányan talán már láthattátok a Bates Motelben vagy a The Returnedben, mint Hunter.

Alex
Anarky, köznevén Lonnie Machin, kiemelkedő intelligenciával és hacker képességekkel rendelkezik. Már a szezon második részében fel fog tűnni, mint egy bűnöző, aki hajlandó bármit elköveteni, hogy lenyűgözzön egy potenciális munkaadót (ez valószínűleg Darhk lesz). Mindezek mellett a rejtélyes H.I.V.E. szervezetet és közelebbről megismerjük, de a Suicide Squad csak a nagyvásznakon fog visszaköszönni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.