Hirdetés

Ő lesz az Elrabolva sorozat főszereplője

|

Hirdetés

Bár a rajongók többsége szerint már a gyengén sikerült Elrabolva 3 sem kellett volna, szegény Bryan Millst csak nem hagyták békén és tavaly ősszel kiderült, hogy Luc Besson az NBC-vel együttműködve egy sorozatot szeretne készíteni, elmesélve a filmek előzményét, vagyis a karakter fiatal éveit bemutatva. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Vikingek sorozat sztárja, Clive Standen csatlakozott az NBC Elrabolva sorozatához, méghozzá nem kisebb szerepben, mint a fiatal Bryan Mills. A pilotot Alexander Cary (Homeland: A belső ellenség, Hazudj, ha tudsz!) írja, a rendezést pedig Alex Graves (Trónok harca, Az elnök emberei) végzi.

Cb2rwDJUMAA82qV
Noha az Elrabolva-széria előzményét kapjuk, azért lesz egy kis csavar is az egészben, ugyanis hiába mutatják be a sztorit évtizedekkel a filmek története előtt, a sorozat mégis a napjainkban játszódik, valahogy úgy, mint a Bates Motel esetében (évekkel Alfred Hitchcock 1960-as klasszikus Psycho filmjének eseményei előtt játszódik, mégis a jelenben van beállítva).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.