Hirdetés

Ő rendezné meg a Fantasztikus Négyes 2-t?!

|

Hirdetés

Mi sem kacagtatóbb, mint amikor egy kritikailag mélyrepülést vett filmet egy kritikailag még mélyebben elhelyezkedő rendezővel hoznak szóba. A Fantasztikus Négyes minden hibája ellenére a 20th Century Fox bejelentette, hogy a második rész megtörténik, mégpedig 2017. június 9-én tervezik a hazai bemutatóját. A film nemcsak a nézők és a kritikusok jó ízlését bántotta, hanem piacilag is bukásnak számított a 101 millió dolláros nemzetközi bevételével, holott kb. 120 millióból készült. Éppen ezért lehet számítani Josh Trank rendező távozására, és helyét egy olyan negatív értelemben vett zseni nézte ki magának, aki a tengerentúlon már kultusznak örvendhet a The Room című alkotása miatt, amit a rossz filmek Aranypolgáraként szoktak számon tartani. Ő nem más, mint Tommy Wiseau, aki így nyilatkozott a képregényfilmmel kapcsolatban a Milwaukee Magazine-nak:

Ahogy én látom, jó visszhangja volt a filmnek Európában, de nagy kár, hogy engem nem hívtak. Talán ha lesz folytatása. Ki tudja, talán a ti cikketek szerzi majd meg nekem a munkát.
Nagyon jó eljátszani a gondolattal, hogy a második rész rendezői székében Tommy Wiseau-t láthatjuk, és negatív hírneve ellenére nem valószínű, hogy tovább tudna rontani egy olyan filmen, ami az IMDb szerint 4 csillagon áll. Maximum csak más módon lenne rossz a végeredmény. Aki esetleg nincs tisztában Tommy Wiseau személyével és munkásságával, az itt csodálhatja meg a The Room c. filmje leghíresebb jelenetét, amit nemcsak, hogy rendezett, de írója, producere és főszereplője is volt: https://www.youtube.com/watch?v=mQ4KzClb1C4
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.