Hirdetés

Obi-Wan Kenobi is saját filmet kaphat?

|

Hirdetés

Tavaly októberben már hallottunk róla pletykákat, hogy a Disney és a LucasFilm szeretne valamit kezdeni az ikonikus Obi-Wan Kenobi karakterével (amit az eredeti trilógiában Alec Guinness, az újban Ewan McGregor játszott) és a legújabb híresztelés arra utal, hogy Kenobi mester is megkaphatja a saját filmjét a Star Wars sagában. McGregor ugyanis szóba került egy ismeretlen projektre a LucasFilmnél, ugyanakkor a MovieWeb úgy hallotta, hogy Obi-Wan Kenobi nem pusztán egy spin-offot kaphat, hanem egy komplett trilógiát szentelnének neki abba az időszakba helyezve, amiben a Star Wars Rebels sorozat és az első mellékszál, a Rogue One is játszódik, vagyis a Sith-ek bosszúja és az Új remény között. Az oldal meg nem nevezett forrásai szerint a Kenobi "eredetfilm" egyúttal követné a karakter kalandjait, beleértve azt is, amint árgus szemmel figyelni a cseperedő Luke Skywalker-t és beletennék a filmbe Owen bácsit is. Felbukkanhat a Baljós árnyak gonosza, Darth Maul (Ray Park) is, aki ugyan nem élte túl az epizódot, viszont később a Star Wars: Clone Wars sorozatban visszahozták, ami a hivatalos Star Wars kánon része, így lehetséges, hogy láthatjuk visszatérni a filmekben is. Természetesen sem a Disney, sem a LucasFilm nem kommentálta a pletykát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.