Hirdetés

Megvan az Obi-Wan Kenobi sorozat rendezője, aki nem ismeretlen a Star Warsnál

|

Hello there!

Hirdetés

Habár rengeteg néznivalót hoz magával a Disney+ streamingszolgáltatás (pláne mire feltehetően 2021-ben Magyarországra is elér), biztosak vagyunk benne, hogy sokaknál a legvártabb mind közül a D23 expón bejelentett Obi-Wan Kenobi sorozat, amelyben visszatér a karaktert a Star Wars-előzménytrilógiában alakító Ewan McGregor. 

Hirdetés

Az eredeti bejelentéskor annyit közöltek, hogy a franchise egyik legnépszerűbb karakterének sorozata a Solo: Egy Star Wars-történet cselekményeivel párhuzamosan fog játszódni, de azóta azt is megtudhattuk, hogy egész pontosan nyolc évvel A Sith-ek bosszúja történéseit követően, és tizenegy évvel az Egy új remény eseményei előtt találkozunk újra a Tatooine sivatagában remeteként élő egykori Jedi mesterrel. A projekt láthatóan jó ütemben halad a 2020-ban kezdődő forgatások felé, ugyanis a minap leleplezésre került a teljes alkotógárda.

A legfontosabb, miszerint a hat- vagy nyolcrészes széria rendezői feladatait Deborah Chow fogja ellátni Hossein Amini (The Alienist) forgatókönyve alapján. Az előbbi semmiképp sem mondható idegennek a Star Wars világában, lévén a november 12-én startoló The Mandalorian két epizódját is ő dirigálta, így nemsokára kiderül, milyen munkát végzett a messzi-messzi galaxisban. Chow kreditjei között olyan impozáns címeket találunk továbbá, mint például a Jessica Jones, a Mr. Robot, az Amerikai istenek, a Better Call Saul vagy épp a Lost in Space.

A Lucasfilm elnökeként ismeretes Kathleen Kennedy elmondása szerint "nagyon szerettünk volna egy olyan rendezőt választani a feladatra, aki képes körbejárni Obi-Wan mind a csendesen eltökélt, mind a titokzatos oldalát a Csillagok háborújába tökéletesen illeszkedően. Az alapján, mennyire kiváló munkát végzett a The Mandalorian karaktereivel, teljesen biztos vagyok benne, hogy Deborah a megfelelő személy, aki elmesélheti ezt a történetet".

Kennedy egyébként executive produceri szerepkört tölt be a sorozat életében, és rajta kívül hasonló feladatokat lát majd el Chow, a címszereplőt játszó Ewan McGregor, valamint Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) egyaránt. A premierdátum jelen pillanatban nem ismert, de ahogy fentebb olvashattátok, a forgatás 2020-ban veszi kezdetét Londonban, és hogyha mindez nem lenne elég, a fejlesztési fázisban járó címek között egy Cassian Andor széria is szerepel Diego Luna főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.